+45 51 30 29 77 Info@rideau.dk

Shutters

Smukke og klassiske Shutters (skodder) til døre, vinduer & skabe

Shutters (skodder) er det mest eksklusive indenfor solafskærmning og er ikke bare en funktionel og tidsløs løsning, men også en stilig og charmerende løsning.

Shutters er yderst funktionelt når det kommer til afskærmning. De vandrette lameller kan vippes, foldes til siden eller åbnes helt, alt efter hvor meget lysindfald der ønskes.

Shutters kan tilpasses enhver type af vinduer og døre, og kan anvendes alle steder som på badeværelser, i tagvinduer, i rektangulære eller runde vinduer, i dreje/vippe vinduer etc.

Shutters / skodder i kvist vindue
Jasno Shutters i køkken
Shutters i soveværelse
Shutters i kanap
Shutters som terrassedøre

Shutters tilpasses personligt efter boligens indretning og kan eventuelt kombineres med fx. lange smukke gardiner.

Uanset om der er tale om trekantede vinduer i tagetagen, en karnap eller en bred glasskydedør i stuen, så er Shutters et smukt alternativ til de mest gængse afskærmningsmuligheder – og vil sætte et helt særligt præg på indretningen.

Sorte persienner i køkken
Shutters i spisestue
Sorte persienner i soveværelse

Shutters produceres efter mål og passer ind i alle hjem og stilarter – klassiske som moderne.

Råd & Vejledning

Få en snak med vores specialist som kan rådgive & vejlede i hvilke shutters der vil passe bedst ind i din bolig.

Shutters Soveværelse
Sorte trapersienner i soveværelse
Shutters i en tagetage
Shutters i soveværelse

Rideau-LOGO

Rideau er en virksomhed som er specialiseret indenfor smukt boliginteriør med eksklusive Gardinstoffer & Møbeltekstiler.

Vi går ikke på kompromis med vores faglighed og samarbejder derfor kun med de bedste og dygtigste boligstylister, interiørdesignere, indretningsarkitekter m.fl. 

Rideau ApS er en virksomhed som er specialiseret indenfor smukt boliginteriør med eksklusive Gardinstoffer & Møbeltekstiler.

Vi går ikke på kompromis med vores faglighed og samarbejder derfor kun med de bedste og dygtigste boligstylister, interiørdesignere, indretningsarkitekter m.fl. 

Rideau-v-Christian-gade-LOGO