Rideau-sort-farver1x-PNG

Rideau er en relativ nystartet virksomhed, dog med fagfolk med mange års erfaring.

Firmaet blev oprindeligt startet af Christian Gade tilbage i 1993. Christian Gade er uddannet i de ”gamle teknikker” som drapering og tapetsering med stoffer, hvilket gør, at Rideau har og har haft mange spændende opgaver, hvor iblandt kan nævnes : Kongehuset, Christiansborg, herregårde og godser i hele landet samt eksklusive penthouse-lejligheder i udlandet.

Christian Gade har de senere år haft et givende samarbejde med dygtige og ambitiøse arkitekter som har givet mange opgaver med hoteller i hele verden. Udover at vejlede og udføre den aktuelle opgave tilbyder Rideau derudover service som rensning af gardiner samt vedligehold. Rideau’s fornemmeste opgave er at sætte sig godt ind i hvad den enkelte kunde ønsker dog uden at gå på kompromis med kvalitet og faglighed

Gardinløsninger

Gardiner er med til at skabe den rigtige atmosfære og hygge i private hjem og på kontorer. I dag arbejder vi med gardiner på mange måder og tilpasser gardinerne til det enkelte sted.

Vi arbejder ikke ud fra en standardløsning, men sammen skaber vi en løsning som gør Jeres bolig/kontor unikt.

Rådgivning

Vi tilbyder gratis rådgivning, hvor vi kommer med et stort udvalg af prøver. Vores konsulenter har mange års erfaring med rådgivning, inden for alle tænkelige opgaver.

Vi tager mål og vejleder, for sammen at finde den bedste løsning til jeres behov.

Service

  • Vi tilbyder en service hvor vi afhenter gardiner, lamelgardiner og persienner til vask/rens.
  • Alle gardiner bliver gennemgået og eventuelle reperationer bliver udbedret inden montering.
  • Inden montering bliver alle gardinstænger gennemgået for defekter og smurt.
  • Liftgardiner bliver adskilt og monteret med nye snore.