Rideau er en godt etableret virksomhed, hvor dygtige fagfolk altid bliver taget med på råd.

Fra start til slut

Der er tale om en lille familievirksomhed. Christian Gade er ham, du som kunde og samarbejdspartner, altid vil se igennem hele opgaven fra start til slut. Det betyder, at der kan handles hurtigt, nemt og smidigt. Fordelene ved, at der ikke er unødvendige komplicerende led er mange.

Firmaet, blev oprindeligt startet af Christian Gade tilbage i 1993. Christian Gade er uddannet i de ”gamle teknikker” som drapering og tapetsering med stoffer. En uddannelse der ikke eksisterer længere, men gør, at han besidder en knowhow ud over det sædvanlige. Det har betydet, at Rideau har og har haft mange spændende opgaver, hvor iblandt kan nævnes : Kongehuset, Christiansborg, herregårde og godser i hele landet samt eksklusive hoteller og penthouse-lejligheder i udlandet. Christian, er desuden 3. generation inden for dette område.

Samarbejdspartnere

Christian Gade, har de senere år haft et givende samarbejde med dygtige og ambitiøse arkitekter, som har givet mange opgaver med hoteller i hele verden. Rideau’s fornemmeste opgave er at sætte sig godt ind i hvad den enkelte kunde ønsker, dog uden at gå på kompromis med kvalitet og faglighed. Ingen opgave er umulig!

Ingen standardløsninger her!

Gardiner er med til at skabe den rigtige atmosfære og hygge i private hjem og på kontorer. I dag arbejder vi med gardiner på mange måder og tilpasser gardinerne til det enkelte sted.

Vi arbejder ikke ud fra en standardløsning, men sammen skaber vi en løsning som gør Jeres bolig/kontor unikt.

Rådgivning

Vi tilbyder altid gratis rådgivning. Vores konsulenter har mange års erfaring med rådgivning, inden for alle tænkelige opgaver.

Vi tager mål og vejleder, for sammen at finde den bedste løsning til jeres behov.

Showroom/Galleri

Der er endvidere mulighed for at besøge vores showroom i Dronningmølle efter aftale.

Vedligehold og rens mm.

  • Vi tilbyder en service hvor vi afhenter gardiner, lamelgardiner og persienner til vask/rens.
  • Alle gardiner bliver gennemgået og eventuelle reperationer bliver udbedret inden montering.
  • Inden montering bliver alle gardinstænger gennemgået for defekter og smurt.
  • Liftgardiner bliver adskilt og monteret med nye snore.