Unika er et bredt ord der dækker over “noget der kun er én eller ét af”. Dvs. det kan gælde malerier, skulpturer mm. også, men vi har valgt dette tema her, da det dækker over andet kunst, end de grupper vi har allerede har repræsenteret.

Det kan være ting, som er fremstillet ud af genbrug bl.a. Vi lever i et samfund, hvor ting er produceret til at smides ud. Der er også mange overproducerede ting. Det betyder, at vi er ved at drukne i ting og sager, vi ikke anvender. Det er usundt for miljøet og for os mennesker. Hvad skal vi med alt det? Den første løsning er naturligvis at smide det ud. Et stort problem for hele kloden, da vi er ved at gå til grunde i affald verden over.

Kunstnere og genanvendelse

Det benytter mange kunstnere sig. Genanvendelse er in og derfor kommer der mere og mere kunst eller unika, der er baseret på noget, der har været anvendt før. Vi har et helt nyt begreb der hedder Ikea-hackers. Det betyder, at man bruger gamle krukker og møbler mm. (evt. fra Ikea, deraf begrebet), der har en god solid grundform og ændrer det, så det bliver personligt og derved kun er en af slagsen, nemlig UNIKA.

Vi vil naturligvis gerne være med på denne trend, da det giver nogle spændende resultater og fordi vi rent faktisk lægger meget vægt på et bedre og mere sundt miljø. Det tvinger os til at tænke på en ny måde, i forhold til ting der bare skal smides væk.

Unika med høj kvalitet og lækkerhed

Med det unika vi har her på siden, lægger vi naturligvis også altid være på at kvaliteten er i top.

Ting der er genanvendt, vil altid fremstå som nyt og med masser af lækkerhed.

Der vil dog være andet end genanvendelse. Der kommer ofte nyt, så hold øje med denne spændende side og se, om der kunne være noget helt unikt til hjemmet.

Unika topknap