Skulptur

Skulpturer er spændende at have i sit hjem og i sin kunstsamling. Der er stort set ingen regler for, hvad skulpturer bør laves af. Det handler om udtryk og form.

En skulptur eller figur er en ting, der er med til at gøre hjemmet personligt, lige som alt andet kunst. Nogle gange kan en skulptur godt være skrøbelig, hvis det er glas eller lertøj mm. Nogle laver endog skulpturer i papir. Der kan være tale om den smukke gracile ballerina eller den store tunge jernskulptur, alt efter hvad og hvor den skal repræsenteres.

Vi håber og ønsker, at få et større og større udvalg med tiden i mange forskellige materialer. Dvs. i mange forskellige metaller som jern, kobber, bronze mm. samt keramik, glas og hvem ved; måske papir. Som nævnt er der ingen regler vedr. dette.

Høj kvalitet og unika

Hos Rideau er reglen dog altid, at kvaliteten skal være i top og at det skal være unika og håndlavet, dvs. ikke masseproduceret. Mange malere laver også skulpturer og derfor kan man ofte se vores kunstnere repræsenteret med både maleri og skulpturer.

Køb kunst med hjertet

Der kan være tale om en lille fin ting med et stort budskab eller blot en lille note, der kan passe ind på kommoden, reolen eller montren. Vi håber i hvert fald, at du kan få stor glæde af at kigge rundt på vores side og finde den lille ting, der kan gøre den store forskel i din indretning. Det kan også være, at du finder en ting, du bare ikke kan undvære. Sådan er det nemlig ofte med kunst. Det købes med hjertet og ikke altid med øjnene. Dvs. kunst skal nødvendigvis ikke købes sammen med sofaen, fordi det passer sammen, men fordi det ene stykke unika taler specielt til én. Det er ihvertfald ofte kunstneres mest ædle ønske. At kunsten får os til at reflektere på den ene eller anden måde.

Spørg endelig, hvis der er nogle specifikke ønsker, måske kan nogle af vores dygtige kunstnere hjælpe.

Skulptur topknap