Malerier er skønt at have i sit hjem. De fleste mennesker husker deres første maleri, ligesom deres første kys. Det er fordi et maleri og kunst i det hele taget, er et autentisk aftryk af et andet menneske, der videregives. Det er ægte og det kan vi mærke, når vi har med det at gøre. Derfor er mange glade for at samle på kunst. Kunst kan afspejle mange ting i livet. Det kan være perioder i livet, følelser, religiøs overbevisning, familie, venskab og meget mere. Der er ingen grænse for, hvad kunsten kan. Det giver altid anledning til snak og meningsudvekslinger. Mange får et personligt forhold til deres kunst. Netop fordi, kunst er valgt med hjertet og produceret med hjertet fra kunstneren selv. Kunst er en af de ældste og smukkeste formidlinger mellem mennesker.

Vi har valgt at have en lille samling malerier fra forskellige og dygtige etablerede kunstner til vores kunder. Og vi er meget stolte af dette. Vi ønsker, at så mange som muligt kan erhverve sig smukke malerier og derfor har vi kunst i den helt brede skala så priserne kan matche vores kunders budget og ikke mindst deres forventninger.

Skiftende udstilling.

Vi har en aftale med vores kunstnere, at der bliver skiftet ud ca. hver 3. måned. Dette betyder, at når der kigges ind på vores side, vil der ofte og løbende være nyt at kigge på. Det giver et dejligt flow og samtidig håber vi, at vi kan få så bredt et så udvalg som muligt.

Vi har ikke store kendte navne og det er heller ikke noget vi tilstræber. De kunstnere, vi repræsenterer er etablerede kunstnere, som arbejder seriøst med deres kunst. De tilhører forskellige kunstnersammenslutninger og de fleste har udstillet ved censurerede udstillinger i både ind/- og udland. Så man går ikke galt i byen, ved at handle kunst og unika hos os. Man vil kunne erhverve sig et maleri hos os, der både er af høj kvalitet og i forskellige prisniveauer.

Maleri top