Kunst og unika

Kunst og unika, er en del der er vigtig, til at gøre hjemmet personligt og hyggeligt. Vi har alle forskellige personligheder og egenskaber, vi ønsker at give udtryk for. Unika eller kunst, er noget af det, vi vælger ud fra vores indre spejl. Det taler til os og viser udadtil hvad vi står for og hvem vi er. Noget kunst også kan, er at få os til at reflektere mere over det vi ser. Det giver en glæde i vores hverdag at se på det. Kunst og unika er derfor en naturlig og nødvendig del af vores indretning.

Spændende og personlig oplevelse

Samtidig er det spændende at se på, da det ikke er ting man møder i andre hjem. Man kan selv nyde det i hverdagen og bestemt også give sine gæster en god og spændende oplevelse. Det er spændende at komme til et hjem der bærer præg af personlig smag og ikke bare masseproducerede ting der er sat i hjemmet. Der er tænkt over det og giver beskueren en oplevelse hver gang.

Høj kvalitet og tidssvarende

Kunst og unika kan være mange ting. Her lægger vi vægt på kunsthåndværket i form af skulptur, maleri, keramik. Dog er vi åbne for det, der i det hele taget melder sig, at kunne tilbyde vores kunder her på vores side. Vi ønsker at kunst og unika samtidig skal være let tilgængeligt for alle. Derfor har vi kunst i forskellige prisklasser,  så de fleste kan være med. Dog altid i top kvalitetsmæssigt og ikke mindst tidssvarende.

Gå på opdagelse!

Vi gør meget ud af, at indrette hjem personligt, så derfor har vi naturligvis også unika, at kunne tilbyde vores kunder. Der bliver hele tiden lagt nyt ind på siden her, alt efter hvad vores leverandører/kunstnere har at tilbyde. Så hold øje med, hvad der kommer af nyt. Gå på opdagelse i vores unikaverden, for at se hvad der befinder sig lige nu og få inspiration til dit hjem!

Maleri top
Akvarel - top
Skulptur topknap
Unika topknap
Keramik topknap