Tæpper er med til at bidrage med varme og hygge i hjemmet. De har en ren praktisk funktion, men kan også være med til at inddele et rum. Skabe et ”rum i rummet” og ikke mindst samle rummet. Der er mange meninger om tæpper og det er vigtigt at finde lige det,  der passer til din bolig. Derfor kontakt os mhp. råd og vejledning. Vi kommer gerne ud til dig og ser på mulighederne og giver dig et uforpligtende tilbud.

Afpassede tæpper

Afpassede tæpper, kan nemt lægges, hvor der er behov. Det kan være under stuebordet for hyggen og varmen eller under spisebordet for at beskytte gulvet og samle det store bord og stolene omkring det. Vores afpassede tæpper fås typisk i 4 standardstørrelser, men nogle af dem kan også bestilles i netop det mål der passer hos dig. Kontakt os endelig for mere information vedr. dette.

Væg til væg tæpper

Væg-til-væg-tæpper/wall to wall tæpper er bestemt en god måde at samle hjemmet eller stuen på. Det giver ro i omgivelserne og tilfører rummet varme og et behageligt indeklima. Det anbefales, at vi sammen ser på det og tager mål, så det bliver fuldstændigt som fra ønske og drøm til slutresultat.

Trappeløbere

Stair runners eller trappeløbere er ikke så udbredt i almindelige hjem. Men i patriciavillaen, palæet, hallen eller opgangen, er det brugt og kan være en meget smuk løsning og ikke mindst praktisk. Ofte vil det være med til at gøre en trappe unik og syne meget eksklusiv. Kontakt os for yderligere information.

Vi er glade for at have de bedste leverandører, der leverer kvalitetstæpper til både det moderne hjem og det mere stilrene/klassiske hjem.

Kig dig omkring på siderne og se udvalget under afpassede/rugs, stair runners/trappeløbere og væg-til-væg-tæpper/wall2wall og tøv endelig ikke med at kontakte os ved spørgsmål.

Afpassede
stair-runners
wall-2-wall-carpet

Living room                        jab