Det kan være en stor udfordring at vælge den rette type solafskærmning, hvis ikke erfaringen samt viden på området er der. Der kan være mange ting der skal tages hensyn til. Der kan bl.a. være tale om at skærme for solen, men ikke lukke lyset ude. Det kan nogle gange være hensigtsmæssigt, at kunne kigge ud, uden at nogle kan kigge ind. Ofte snupper vi bare den nemme og billige løsning, der ligger lige for, men nogle opdager hurtigt, at det er det helt forkerte, man har fået købt og slet ikke tjener det formål, det er købt med.

Professionel rådgivning til solafskærmning

Tal altid Solafskærmning med en professionel rådgiver og montør. Derved kan du sikre dig at finde en løsning der er optimal for den funktion der er brug. Det vil samtidig være en løsning der holder nu mange år frem. Solafskærmning kan købes for billigt! Ofte er det firmaer, der vælger at bruge Solafskærmning, da det er en meget funktionel løsning. De er meget neutrale og passer til ethvert kontor eller erhvervslokale og kan bruges til mange formål.

Hvad hører ind under Solafskærmning? For vores vedkommende, er der tale om persienner, rullegardiner, lamelgardiner, shutters/skodder, plissegardiner, panelgardiner og liftgardiner. Panelgardiner og lamelgardiner, kan endvidere bruges i store kontormiljøer, der har brug for at skærme af og dele rummet op i mindre rum. Der kan være tale om, at det skal kunne dæmpe lidt på lyden, men også give mere ro for øjnene. Det kan være hensigtsmæssigt, når man evt. sidder i et møde, hvor fokus skal holdes. Det ødelægger ikke koncentrationen, da man begrænser at udsynet og lyden. Det bliver med andre ord, svært at følge med i hele kontorets aktiviteter.

I store bygninger, kan solen stå på hele dagen og derfor er der brug for effektiv afskærmning for solen, der samtidig sørger for at holde varmen ude eller inde.

Hvad du end vælger at bruge som Solafskærmning, så sørg for at have rådført dig ordentligt, da det kan være en bekostelig affære, at købe og bagefter fortryde.

Kontakt os med henblik på vejledning og et eventuelt uforpligtende møde.

Følg os endvidere på Facebook og Instagram.

Solafskærmning - galleri