Blinds1

Træpersienner, en leg med lys og skygge

En træpersienne er med til at skabe en unik stemning i ethvert rum i dit hjem. Med vores persienner kan du let lege med sollys og skygger. Til det formål er vores træpersienner i en klasse helt for sig selv. Det er næsten umuligt at trække dem skæve! Hvordan kan det lade sig gøre? Det kan det fordi, de er kvartsavet af stammen. Det giver smukke, lange og lige lameller.

Den lille detalje gør den store forskel

Træpersienner er ikke helt almindelige træjalousier. Kvaliteten af vores træpersienner ser du i de mange gennemtænkte detaljer – som andre træpersienner tit ikke har. Små ting, der gør en verden til forskel.

 • Frontlister af træ: Gør dine persienner komplette med en frontliste af træ, der dækker topskinnen af aluminium eller stål. Du kan vælge mellem forskellige modeller af frontlister. I modsætning til andre træpersienner, har vi valgt at skjule topskinnen med en frontliste. Derved opnås et minimalistisk og stilfuldt look, der passer til en dansk indretning og er samtidig nemt at rentgøre. Hvis du gerne vil have to persienner ved siden af hinanden, er det muligt at dække de to topskinner med én frontliste. Dette giver et mere roligt og elegant indtryk.
 • Lakfinish: Træpersiennerne er behandlet med en speciel lak, der også gør dem egnede til brug i badeværelset (damp og lidt vandsprøjt). Trælamellernes sider lakeres som standard.
 • Trapezformet bundliste: Den træliste, der hænger under lamelpakken, er trapezformet. Det betyder, at bundlisten forsvinder ind under den nederste lamel, når persiennen er lukket, så den ikke kan ses. Desuden berører bundlisten ikke vindueskarmen, og dermed undgår man, at vindueskarmen bliver ridset.
 • Snore foran og bag på lamellerne: Vi tager hensyn til alle detaljer, også med persiennesnoren. Særligt for vores træpersienner: I stedet for de huller, hvorigennem snorene normalt føres, er der små hak på for- og bagsiden. På andre mærker føres snorene igennem ellipseformede huller i midten af lamellerne. Vores jalousier bliver dermed endnu bedre til mørklægning, de har en elegant udstråling, og de giver endnu mere privatliv. Denne såkaldte privacyudførelse er standard ved jalousier uden pyntepersiennebånd.
 • Træsort: Dine træpersienner får en eksklusiv udstråling på grund af den fine årestruktur i Pawlonia-træet. Denne træsort er let, hvilket gør den meget velegnet til persienner. Paulownia-træet, også kaldet ‘prinsessetræ’, gror for det meste i plantede plantager, hvilket gør det til et bæredygtigt valg.

Kun fantasien sætter grænser

Lad din fantasi blomstre. Træpersienner kan fås i næsten alle regnbuens farver. Vil du gerne have hvide persienner eller måske hellere sorte? Alt er muligt. Vælg mellem forskellige lak- eller bejdsefarver samt mat olie i vores kollektion. Disse farver passer for de flestes vedkommende sammen med farverne på vores skodder, så du kan kombinere skodder og træpersienner.

Dekorative og personlige persiennebånd

Endvidere kan du til vores trækpersienner vælge et dekorativt persiennebånd, så dine persienner bliver helt specielle.

Træpersienner prisliste

JASNO SG Blinds Pricelist 2019_DK_1 kopi

Træpersienner farvekort

JASNO Blinds Color samples

Træpersienner. Video

Lamelmål

Med vores træpersienner kan du vælge mellem forskellige lamelbredder. Hvilke mål, der er de rigtige, afhænger af, hvilken effekt du vil skabe med dine træpersienner. Lamellerne kan fås i bredderne 50 mm eller 63 mm. Disse passer perfekt sammen med vores skodder, således at du kan kombinere dem i samme projekt.

Træpersiennernes højde og bredde

Dit hjem er unikt, ligesom du selv er. Derfor fremstiller vi træpersienner efter mål. På den måde kan du bogstaveligt talt næsten gøre alt med vores persienner. Fra det allermindste til tårnhøjt eller super bredt. Vores persienner kan fås i en bredde og højde på op til 304 cm.

Persienne Maks. bredde Maks. højde Maks. overflade
Lakerede persienner /
Træ med mat oliebehandling
304 cm 304 cm 7,43 m2
Bejdsede persienner 243 cm 304 cm 7,43 m2

Er dit vindue bredere? Så monterer vi to persienner ved siden af hinanden, hvis det ønskes med en træfrontliste, der dækker topskinnerne.

Vælg mellem forskellige muligheder til dine træpersienner

Du bestemmer selv farven og målene på dine træpersienner. Desuden har du med vores træpersienner endnu nogle unikke valgmuligheder, når du bestiller persienner.

 • Betjeningssnoren til persiennerne: Farven på betjeningssnoren afstemmes efter lamellernes farve. Du bestemmer selv, i hvilken side snorene skal fastgøres. Snorenes træknopper får samme farve som lamellerne.
 • Persiennebånd:dine træpersienners finish! Skab dine egne, unikke persienner med dekorative persiennebånd. Dette persiennebånd dækker persiennesnoren og kan fås i forskellige farver og design. Sammen med lamellernes farve kan du kombinere persiennernes muligheder i det uendelige.
 • Topskinne af aluminium: Vores træpersienner leveres som standard med en topskinne af stål. Denne er imidlertid ikke egnet til fugtige rum som f.eks. badeværelset. Til fugtige rum som f.eks. badeværelset bør du derfor vælge en særlig rustbestandig topskinne af aluminium.

Hvad koster træpersiennerne?

Vores træpersienner er skræddersyede til dit hjem. Prisen på vores træpersienner afhænger derfor også af rummets mål. Stort set kan du gå ud fra nedenstående fra-priser pr. kvadratmeter for træpersienner. Kontakt en lokal forhandler, hvis du ønsker yderligere oplysninger, eller hvis du ønsker et tilbud efter opmåling.

Lakeret eller bejdset træ:

 • 50mm lamel fra DKK 1615/m2
 • 63 mm lamel fra DKK 1775/m2

Træ med mat oliebehandling:

 • 50 mm lamel fra DKK 2325/ m²
 • 63 mm lamel fra DKK 2534/ m²

Denne pris omfatter:

 • Standard privacyudførelse med persiennebånd
 • Farve efter valg fra vores farvekollektion (farvetillæg på 246 Matte Black eller 836 Classic Black)
 • Topskinne af stål

Priserne er inklusive 25 % moms, men eksklusive kørsels- og monteringsomkostninger.
Du får 3 års garanti på fabrikations- og monteringsfejl.