Skodder eller shutters, som de bliver kaldt på engelsk, har mange anvendelsesmuligheder, Her i vores galleri, kan du se nogle af de mange muligheder. Mange forbinder dem med Sydens sol og varme og noget der giver et eksotisk og romantisk præg, men også herhjemme, når vi ønsker det smukke vintage-look. Men det er langt fra det eneste de indvendige skodder kan. De kan tilpasses hvert et vindue og bidrage med at holde lyset ude og samtidig kunne se ud, uden at nogle kan se ind. Altså, det er perfekt til et sted, hvor der er optimal brug for privatliv.

I dag ,er der så mange forskellige typer huse og derfor også mange forskellige typer vinduer. Det kræver et godt produkt, der kan tilpasses det enkelte vindues former og mål, men bestemt også hvilket behov kunden i forhold til lysindfald, privatliv mm.

At kombinere skodder med gardiner og træpersienner er en glimrende ide. Det færdige resultat fremtræder meget stilrent og smagfuldt og giver samtidig et meget eksklusivt præg. Vi i Danmark er ikke så vant til at se dette produkt og derfor er vi glade for at kunne tilbyde dette og oven i købet tilpasse det efter behov. Vi synes bestemt, det er spændende at tage udfordringen op, som atypiske vinduer kan give, til at det bliver et smukt, brugbart og derfor tilfredsstillende resultat.

Vores shutters passer altid ind og det giver et spændende hjem, hvor der kan leges med lyset og være med til at give rummet atmosfære og stemning.

Har du brug for vejledning og råd eller vil bestille et uforpligtende møde, så kontakt og enten på mail eller telefon.

Karnappen kan være et lille rum i rummet, der kan være svær at få til at fungere. Men med shutters bliver resultatet smukt og ikke mindst praktisk. Ofte kan en karnap være umulig at opholde sig i ved solskin. Med shutters kan man regulere lysindfaldet, alt efter om der skal soves, spises eller læses en bog. Lyset kan man styre alt efter behov. Holder varme og lys ude, uden der bliver mørkt.
Runde shutters er så smuk en løsning. Her kan man få den optimale udnyttelse af vinduet og igen kan man kigge ud og ikke ind. Det giver et blødt lys og en smuk løsning til en næsten umulig opgave.
Optimalt privatliv i badeværelset, er noget der er meget vigtigt, for at føle sig hjemme og godt tilpas. Tænk, at kunne sidde i det lune badekar og kigge ud på livet i gaderne, uden nogle kan kigge ind. Igen her kan de laves i et plastmateriale, der kan tåle fugt og vand og man kan ikke se forskel på, om det er træ eller plast.
Døre med shutters giver et meget romantisk og elegant look til evt. soveværelset, stuen eller til det lille anneks. Man kan sidde en tidlig forårsdag og nyde morgen kaffen og mærke følelsen af at sidde ude. Flot og enkelt og kan med fordel anvendes med et let flagrende gardin.

Hvilke typer shutters findes der?

Vi har 2 forskellige typer Shutters: Primewood shutters fremstillet af kejsertræ og Aqualine shutters, der er fremstillet af plastikmateriale, og som tåler vandsprøjt.

Hver shuttertype har sine unikke egenskaber:

Primewood shutters

Primewood shutters er fremstillet af det holdbare kejsertræ, en let men robust træsort, der egner sig godt til alle vinduesformer. Kejsertræets fine struktur giver desuden shutters en eksklusiv udstråling.

 • Velegnet til traditionelle vinduer, specielle former som f.eks.runde, trekantede eller skrå vinduer, drejevinduer og tagvinduer;
 • Primewood shutters kan fås fra DKK 3.279,00 pr. m2 for lakerede shutters og fra DKK 3.749,00 pr. m2 for bejdsede.

Aqualine shutters

Tåler vandsprøjt, kendemærket for Aqualine shutters, hvilket gør dem ideelle til fugtige lokaler som badeværelser. Vi fremstiller nemlig disse shutters 100 % af plastmateriale i fornem kvalitet.

 • Disse shutters i plastmateriale egner sig til alle specielle vinduesformer, undtagen runde.
 • Materialevalget gør Aqualine shutters til den perfekte løsning til vinduer i fugtige lokaler, som f.eks. badeværelser, svømmehaller, wellness-lokaler og køkkener.
 • Aqualine shutters fås fra DKK 3.279,00 pr. m2.

Hvordan kan jeg betjene shutters?

Der er to muligheder for betjening af shutters:

 • Lodret betjeningsstang på forsiden af lamellerne.
 • Silent view: den lodrette betjeningsstang mangler her. Betjeningsmekanismen er anbragt usynligt i sidestolpen, således at du kan indstille lamellerne til den ønskede stilling med hånden.

Vil du gerne have flere muligheder for at lege med lyset? Den vandrette midtersprosse betyder, at de øverste og nederste lameller kan betjenes uafhængigt af hinanden. Denne midtersprosse er nødvendig på paneler, der er mere end 190 cm høje.

Hvordan vil du åbne eller lukke shutterpanelerne?

Valget er dit:

 • Hængslede paneler, der klapper til hver sin side.
 • Forbundne paneler, der klapper til samme side.
 • Foldeskinne: fold forbundne paneler til side ved hjælp af en foldeskinne. Ideel til let betjening af høje og brede shutters.
 • Tag panelet af med hånden (panelet er ikke længere hængslet, så det kan fjernes helt fra vinduet, f.eks. hvis vinduet skal repareres).