Hynder og puder skal der til!

Puder til at pynte, til at boltre sig i, til at støtte, til pudekampen, ja puder er uundværlige. Her sætter kun fantasien grænsen. Du kan få det lige, som du vil have det, uanset hvilket formål det end måtte være. Puder er blevet en fast bestanddel af hjemmet i dag. Både fordi de har et helt praktiks formål. De støtter og gør det rart at sidde. Det er ikke særligt hyggeligt, hvis en pude, bare er en brun utilpasset skumgummidims. Når nu puder er uundværlige, og det er de, så kan de jo ligeså godt pryde hjemmet. Faktisk kan de være med til at definere tonen i det rum de skal bruges i. De kan tilpasses farverne på væggene. Pifte sofaen op eller lægges skødesløst på flydesofaen, så man bare kan tage for sig. Det kan væres om et eksplosivt farveunivers eller som en rolig farveskala. Alt efter hvad rummet og kunden har brug for.

Hynder til nyt og gammelt, inde og ude

Så har vi hynden, den vi er så glade for på hård stol. Den kan bidrage rent praktisk med at gøre sidepladsen ved f.eks. middagsbordet mere komfortabel. Men igen her har den jo samme herlige evne til at få rummet til at lyse op med farver. Hynden kan også samle og gøre rummet roligt, alt efter hvilke farver man vælger.

En gammel slagbænk med en smuk hynde med stof efter eget valg, kan gøre underværker. En hynde kan være med hårdt skum eller mere blød. Igen skal der tages hensyn til behov og anvendelse.

Sidst men ikke mindst, har vi jo de senere år, dyrket udemiljøet og der har puder og hynder en stor rolle at spille henne ved grillen i  loungen f.eks. eller under den smukke pavilion, der skal give os ly for sol og evt. støvregn.

Puder og hynder er altså et absolut must på grund af komforten, men også med til at sætte det sidste præg på rummet der forener, samler og hygger!

Kontakt os meget gerne, hvis du har spørgsmål.

Hynder vog huder - galleri