Ved fornyelse af gamle møbler, kommer møbelpolstring naturligvis ind i billedet. Desværre er det ikke noget mange benytter sig af. Det vil vi gerne lave om på! Derfor har vi bl.a et rigtigt godt samarbejde med en af de dygtigste møbelpolstrere i landet. Der er lavet så mange smukke møbler igennem tiderne og er af en kvalitet, man i dag sket ikke kan måle sig med. Samtidig er møbeltekstiler en meget spændende verden. Der findes et utal af forskellige og meget skønne kvaliteter samt farverige og fantastiske mønstre, for ikke at tale om teksturer og forskellige slidstyrker. Det vigtigste af alt er, at vi kan finde en løsning, der passer til det møbel du har og gerne vil bevare. Ved af forny den gamle stol eller sofa, vil den pryde hjemmet og det bliver et møbel, der vil pynte og give en god følelse, hver gang man bruger det og ser det.

Miljø og møbelpolstring

En anden ting der er værd at tage med i sin beslutning vedr. at få polstret sine møbler om, istedet for at kassere dem, er vores miljø. Det, at vi tager ansvaret for, at der passes på det vi har i den henseende. Det smid-ud-samfund vi desværre lever i, gælder også når der produceres møbler. Mange møbler i dag kan ikke måle sig med det håndværk, der blev lagt for dagen før i tiden. Mange møbler er i dag ganske enkelt produceret til at holde en vis tid, for derefter at kasseres. Er miljøbevidsthed og miljøvenlig ord der er tiltalende, så er møbelpolstring uden tvivl det rigtige. Det vil betyde en unik, personlig og ikke mindst miljøvenlig løsning.

Som altid de bedste samarbejdspartnere på området

Da miljø og kvalitet er noget vi vægter højt i Rideau, har vi naturligvis også de dygtigste samarbejdspartnere på dette område. Vi kan garantere, at du får den bedste løsning, der kan holde i mange år frem.

Har du spørgsmål vedr. et gammelt møbel e.lign. så kontakt os endelig. Vi vil være glade for at kunne hjælpe dig!