Smedestænger er absolut helt oppe i tiden nu og mange år frem. Vi har nogle fantastisk smukke og gennemførte smedestænger der oser langt væk af lækkerhed. Vores absolut foretrukne er de håndlavede massive smedestænger. Disse fremstilles af en smed fra Fyn der kan fremstille dem efter behov og pulverlakere dem i de ønskede farver.

“Klassikeren”

Vores klassiker er naturligvis den sorte stang. Den syner meget eksklusiv og fremstår altid pænt. Det er uanset om det er tunge velourgardiner eller lette flagregardiner. Er der et ønske om en anden farve stang, er dette muligt. De kan leveres i ral-farve. Samtidig kan de bukkes, hvis der er brug for, at de skal kunne gå ud fra væggen mm. Stængerne passer til alt lige fra den moderne lejlighed til den klassiske Patriciavilla.

Det er en meget bekostelig løsning, det lægger vi ikke skjul på. Til feinschmeckeren er det et absolut must, hvis der ønskes noget helt specielt.

Den kan også fremstilles i børstet stål, som giver et helt specielt råt look eller den store klassiker der emmer af luksus; messingstangen.

Et smukt alternativ fra Houlés

Som et flot noget billigere alternativ forhandler vi også serien Bastide, som kan fås i 20 mm i diameter. De betydeligt billigere end de andre stænger vi kan tilbyde. Vi har endvidere Auro, som fås i 16, 25, 31 mm i diameter fra Houlés, som også i høj grad er kvalitetssmedestænger. De er ligeledes fremstillet efter alle kunstens regler og fremstår meget smukke og gennemførte.

Smedestænger er en løsning der koster en del. Det er uden tvivl også noget der holder i mange år frem både stilmæssigt og kvalitetsmæssigt. Se vores store udvalg af gardinstængerne her. Hvis der mangler noget, så lad os det vide og spørg efter dette. I det udvalg vi har her, er der uden tvivl noget der dækker ethvert behov og ønske samt tilgodeser ethvert budget.

Smedestænger billeder
Smedestang, håndlavet
Smedestang, Bastide
Smedestang City
Smedestang, Lucia