Gardinstænger af høj kvalitet, er et absolut must i forhold til hvad vi vil tilbyde vores kunder. Gardinstænger er en hel verden for sig og vi er glade for at have så stort og varieret et udvalg. Vi har nøje udvalgt de bedste producenter og leverandører, der kredser for det smukke håndværk og kan derfor levere dem ligesom kunden ønsker dem. Det gælder indfarvning, udformning, materialer, stilart mm.

Costume made gardinstænger

Vi indrømmer, at vores costume made-stænger er dyre, men de fås ikke smukkere udført, da de har været igennem hænderne på de bedste håndværkere inden for lige netop dette område. Vi er meget glade for at kan tilbyde den smukke Teglman smedestang, der er smukt håndværksmæssigt udført af en dygtig smed fra Fyn. Da de er udført efter alle kunstens regler for det gamle håndværk, er der ofte en leveringstid på 3-4 uger, MEN de er værd at vente på. De ligger i absolut eliten, når der tales om smedestænger.

Vi har naturligvis altid et billigere alternativ, hvilket ikke betyder, at det er en dårlig kvalitet. Kvalitetsgardinstænger kan dække over mange ting. Det kan gælde funktionalitet, lethed, holdbarhed, udseende, håndværk mm.  Men det er sådan, ligesom inden for alt andet, at der er feinschmeckervaren og så er der varen der; ja, nok for de fleste, holder sig inden for det ønskede og realistiske budget. Men vi synes, det er spændende at kunne tilbyde begge dele, så alle kan være med. Uanset hvad der vælges, er det kvalitetsgardinstænger hver gang og vi stiler altid efter at udøve den bedste service fra start til slut.

Ring eller skriv for priser mm.

Vi har af gode grunde ikke priser på vores gardinstænger, da de afhænger af mål og ophæng mm., så er der spørgsmål vedr. disse, da kontakt os meget gerne per telefon eller mail.

Følg os endvidere på Facebook og Instagram

Smedestænger
Messingstænger
Træstænger
Klassiske stænger