Liftgardiner

Liftgardiner også kaldet foldegardiner, er en rigtig god og en absolut flot løsning. Liftgardiner har både den funktionelle og æstetiske del med. De kan bruges alene som et tyndt gardin, der skærmer for solen og som garanterer, at det ikke er muligt at kigge ind i dagslys. Dog er det muligt at kigge ud, hvis det er et let og transparent stof der vælges. Der skal man også altid være opmærksom på, at det ikke skærmer i aftenlys og bestemt ikke bidrager til privatlivets fred. Så hvis det er det man ønsker, skal man vælge et andet stof.

Black out – mørklægning

Mange vælger at bruge liftgardinet med et black out stof, hvilket gør, at gardinet virker som mærklægningsgardin, der holder solen og månen ude. Det er specielt brugt i soveværelser og ikke mindst børneværelser.  Et rigtigt godt alternativ til rullegardinet, hvis det skal andet end bare lægge rummet mørkt. Nogle vælger også at få foret sit liftgardin og det giver den samme black out effekt og samtidig være med til at isolere for kulden fra vinduerne.

Nej til undergardin – ja til liftgardin

Liftgardinet er også et godt valg istedet for et undergardin. Ved at bruge liftgardinet her, kan man igen vælge, om det skal være black out eller det lette som undergardinet kan så godt.

Kombinationen af liftgardiner og lange gardiner er en virkelig smuk og klassisk løsning. Hvis gardiner betyder mere end blot den funktionelle virkning, vil mange vælge en kombination af dette, da det bliver en del af rummets øvrige indretning. Det færdige resultat er virkeligt smukt og meget komplet. Samtidig dækker det alle de behov, der kan være for solafskærmning og privatlivets fred samt det synsmæssige. Det er en ren luksusløsning!

Kontakt os gerne for et uforpligtende besøg, hvor vi kan hjælpe med sparring og gode råd og finde den helt rigtige løsning.