Gardiner er mange ting. Mange mener, det er det man slutter en indretning af med, for at gøre det komplet. Det kan der være noget om, men det er vigtigt, at det er med i planlægningen fra start til slut. På den måde opnås det mest fuldendte resultat, så gardiner kan komplimentere de andre ting som møbler, tæpper, tilbehør mm. Det bedste er jo, når det hele går op i en højere helhed.

Behov og budget

Der er naturligvis forskel på hver enkeltes behov og budget. Her i vores smukke galleri, kan du se mange forskellige gardiner og gardintyper. De kan fås i alle prisklasser, så vores kunder er derfor bredt repræsenteret. Der kan være den lette og budgetvenlige løsning, dog uden der slækkes på kvalitet og helhedsindtrykket i det færdige resultat. Vi har også kunden, Feinschmeckere, der kredser om kvalitet og æstetik og hvor kun det bedste er godt nok.

Vi vælger altid vores leverandører ud fra, at de har nogle høje og ikke mindst ekstraordinære kvaliteter at vælge imellem. Selvom man vælger en billigere metervare, betyder det ikke, at det er en dårlig kvalitet. Vi har blot valgt også at have mulighed for, at tilbyde vores kunder, det de ønsker og har mulighed for.

Vejledning og sparring til køb af dine gardiner

Vi har ikke tekstiler liggende her på siden, som kan bestilles i metervarer, da vi ønsker at vejlede vores kunder, ved at komme ud og give sparring og gode råd mht. indretningen. Vi tager efter en samtale i telefonen vedr. kvalitet, budget og stil, vareprøver med, så de kan ses sammen med resten af boligen. Ved sådan et besøg kan der evt. også sammenlignes med boligens øvrige indretning, så slutresultatet af den eventuelle komplette indretning lettere kan visualiseres. Så ring eller mail, hvis du ønsker et besøg af vores dygtige og erfarne konsulent. Det er naturligvis uforpligtende, men vi garanterer, at vi kan finde en løsning til dig. Du kan få de gardiner du ønsker dig, så de pryder i hjemmet, er funktionelle og i en prisklasse der passer dig.