Gardiner er ikke bare noget vi hænger op for at holde lyset ude eller inde og give privatliv i stuerne. Gardiner har så meget mere at bidrage med i vores indretning end funktionalitet. De kan give et præg af eksklusivitet og gøre det mere æstetisk og smukt. Understrege den personlige smag samt give hyggelige og rolige omgivelser i en atmosfære der er tilpasset den enkelt kundes behov.

Følg os endvidere Facebook og Instagram

Gardiner - galleri
Liftardiner - galleri

Sparring og vejledning vedr. dine gardiner

Måske ser man nogle gardiner, der falder i ens smag, men ikke rigtigt ved hvordan og hvorledes, man skal forholde sig til det. Grundet vores lange erfaring, er Rideau altid en god leverandør at ringe til. Vi kan sparre med kunden angående stil og funktionalitet, da begge dele meget gerne må repræsenteres i én og samme løsning. Som før beskrevet har et gardin mange funktioner, men et krav er vel altid, at det også ender op med at være en smuk løsning.

Ingen halve løsninger

Vi går på ingen måde på kompromis med kvalitet eller vores faglighed. Derfor er vi ikke kendte for at være blandt de billige, men derimod for at levere et smukt og tilfredsstillende resultat.

Se vores spændende udvalg hjemme hos dig

Vores leverandører er de førende inden for området. De repræsenterer en bred vifte af forskellige tekstiler til hver en smag samt ønsker. Der er en kæmpe spændende verden af tekstiler at gå om bord i. Det er derfor det også er en umulig opgave, at lægge alle disse smukke stoffer ud her på siden, på en overskuelig måde.

Hjemmebesøg

Vi vælger at komme til vores kunder og vise gardinprøverne, da det ikke kun er hvordan de ser ud, men hvordan de er at røre ved, hvordan de falder og arter sig alt efter hvilken løsning man vælger. Rideau er IKKE en gardinbus, men vi kredser os ind på, hvad kunden ønsker inden besøg og tager relevante prøver med, så der er et passende udvalg. På den måde kan vi vejlede kunden i ro og mag i stedet for at vildlede i stress og jag.

Kontakt

Kontakt os endelig for en aftale eller for eventuelle spørgsmål!

houles 1
Rubelli 2
Armeni casa 3
Missoni 4
Sahco 5
Elitois 6
Lelievre 7
Cole & son 8
Zimmer-rohde 9
Osbornen - little 10
Fogia 11
Panaz 12
sonia-rykiel 13
Sytudioart 14
Tassinari & Chatel 15
Misia 16
Donghia 17
Diemme 18
Carlucci 19
Casamance 20
chivasso 21
jab 22
Jasno 23
Dominique Kieffer 0
mulberry_home
NOBILIS
LARSEN
JC
Threads-logo
gp-baker-logo
C&F
MANUEL-CANOVAS
BRUNSCHWIG-AND-FILS