Arkitekter samt interiørdesignere mm. har Rideau haft stor glade af at samarbejde med.

Styrken i samarbejdet, er de dygtige arkitekter, med så mange spændende ideer. En rigtig god kombination med  vores erfaring inden for gardinområdet. Det lægger os meget på sinde,  at få disse ideer og drømme ført igennem. Det betyder, at kunden bliver glad og tilfreds for slutresultatet. Vi ønsker dog at påpege, at vi som fagfolk, ikke går på kompromis med fagligheden. Derfor er et tæt samarbejde omkring gardinløsninger vigtigt for alle parter.

Tilfredse kunder i fokus

Tilfredse kunder er vigtigst af alt, da det giver flere spændende og kreative arbejdsopgaver. For Rideau gælder det både vores samarbejdspartnere og deres kunders tilfredshed og er altid i fokus, både ude hos kunderne og på kontoret, hvor der er faste telefontider, hvor der altid bliver taget telefonen med et smil.

Shutters

Eftersom vi får flere gode samarbejdspartnere, får vi også flere muligheder for at tilbyde flere løsninger både inden for gardinløsninger, men også inden for selve indretningen af boligen. Vi har efterhånden en del tilbehør og det sidste nye vi har fået i vores sortiment er Shutters, som er et meget smukt og stilrent produkt, som kan bidrage til rummet/hjemmet med et meget eksklusivt præg.

Rideau har også mulighed for at vejlede omkring farver i forhold til den øvrige indretning.

Er du homestylist, interiørdesigner samt arkitekt mm og gerne vil høre mere om evt. samarbejde, vil vi være meget glade for et møde, hvor vi kan drøfte vilkårene for det bedste samarbejde. Vi laver altid en særskilt aftale med alle vores samarbejdspartnere på et sådan møde, så den bliver tilpasset alt efter hvad behovet og ønsket er for et godt samarbejde, forhåbentlig langt ud i fremtiden.

Showroom

I vores showroom i Dronningmølle, har vi har mange flotte kollektioner på tekstiler mm. vi er leveringsdygtige i.  Du er naturligvis er meget velkommen efter aftale!

Vi ser frem til at høre fra dig!