Kunst og unika, er en del der er vigtig, til at gøre hjemmet personligt og hyggeligt. Vi har alle forskellige personligheder og  egenskaber vi ønsker at give udetryk for og unika eller kunst, er noget af det, vi vælger ud fra vores indre spejl. Noget der taler til os og viser udadtil hvad vi står for og hvem vi er. Noget kunst også kan, er at få os til at reflektere mere over det vi ser og derfor giver det en glæde i vores hverdag at se på det. Kunst og unika er derfor en naturlig og nødvendig del af vores indretning.

Samtidig er det spændende at se på, da det ikke er ting man møder i andre hjem. Man kan selv nyde det i hverdagen og bestemt også give sine gæster en god og spændende oplevelse, ved at komme til et hjem der bærer præg af personlig smag og ikke bare masseproducerede ting der er sat i hjemmet. Der er tænkt over det og giver beskueren en oplevelse hver gang.

Kunst og unika kan være mange ting. Her lægger vi vægt på kunsthåndværket i form af skulptur, maleri, keramik, men i det hele taget alt efter hvad der melder sig, som vi ønsker at kunne tilbyde vores kunder kommer til at være her på vores side. Vi ønsker at kunst og unika samtidig skal være let tilgængeligt og derfor forsøger vi, at tilbyde dette i en rimelig prisklasse, så de fleste kan være med.

Vi gør meget ud af, at indrette hjem personligt, så derfor har vi naturligvis også unika, at kunne tilbyde vores kunder. Der bliver hele tiden lagt nyt ind på siden her, alt efter hvad vores leverandører/kunstnere har at tilbyde. Så hold øje med, hvad der kommer af nyt. Gå på opdagelse i vores unikaverden, for at se hvad der befinder sig lige nu og få inspiration til dit hjem!

Maleri top
Akvarel - top
Skulptur topknap
Unika topknap
Keramik topknap